Knjiga osnove barske miksologije

Knjiga osnove barske miksologije

Knjiga osnove barske miksologije

Knjiga osnove barske miksologije

Knjiga osnove barske miksologije

U ovoj vrijednoj knjizi posvećenoj mikologiji – vještini miješanja pića – može se pročitati, ali i saznati više o povijesti bara i barskog poslovanja, osnovnim tehnikama pripreme koktela, organizaciji bara, povijesti, proizvodnji i vrstama žestokih alkoholnih pića, klasičnim koktelima, koktel grupacijama, uparivanju okusa te o pivu, vinu, kavi i cigarama. U njoj se može pronaći i preko 100 klasičnih koktel recepata.

U ovoj vrijednoj knjizi posvećenoj mikologiji – vještini miješanja pića – može se pročitati, ali i saznati više o povijesti bara i barskog poslovanja, osnovnim tehnikama pripreme koktela, organizaciji bara, povijesti, proizvodnji i vrstama žestokih alkoholnih pića, klasičnim koktelima, koktel grupacijama, uparivanju okusa te o pivu, vinu, kavi i cigarama. U njoj se može pronaći i preko 100 klasičnih koktel recepata.

U ovoj vrijednoj knjizi posvećenoj mikologiji – vještini miješanja pića – može se pročitati, ali i saznati više o povijesti bara i barskog poslovanja, osnovnim tehnikama pripreme koktela, organizaciji bara, povijesti, proizvodnji i vrstama žestokih alkoholnih pića, klasičnim koktelima, koktel grupacijama, uparivanju okusa te o pivu, vinu, kavi i cigarama. U njoj se može pronaći i preko 100 klasičnih koktel recepata.

U ovoj vrijednoj knjizi posvećenoj mikologiji – vještini miješanja pića – može se pročitati, ali i saznati više o povijesti bara i barskog poslovanja, osnovnim tehnikama pripreme koktela, organizaciji bara, povijesti, proizvodnji i vrstama žestokih alkoholnih pića, klasičnim koktelima, koktel grupacijama, uparivanju okusa te o pivu, vinu, kavi i cigarama. U njoj se može pronaći i preko 100 klasičnih koktel recepata.

U ovoj vrijednoj knjizi posvećenoj mikologiji – vještini miješanja pića – može se pročitati, ali i saznati više o povijesti bara i barskog poslovanja, osnovnim tehnikama pripreme koktela, organizaciji bara, povijesti, proizvodnji i vrstama žestokih alkoholnih pića, klasičnim koktelima, koktel grupacijama, uparivanju okusa te o pivu, vinu, kavi i cigarama. U njoj se može pronaći i preko 100 klasičnih koktel recepata.

Cijena (uključena dostava)

35€

Autor

Miroslav Kljajić

Kratko o autoru

Kratko o autoru

Kratko o autoru

Kratko o autoru

Kratko o autoru

Miroslav Kljajić više od 25 godina usavršavao se i radio u Hrvatskoj, Irskoj, Njemačkoj i Americi, gdje je radio za najveću svjetsku kruzing kompaniju – Carnival. Završio je i najprestižniju školu za barmene na svijetu, EBS Bartending School u New Yorku i Stockholmu, gdje je stekao zvanje instruktora.

Školovao se i u Zagrebu, Amsterdamu, New Orleansu, Berlinu i škotskoj viski školi Spirit of Speyside, gdje primaju samo 16 polaznika godišnje, koji prolaze poseban proces selekcije.

Sudjelovao je i na brojnim natjecanjima: “Bartender of the Year” na Bacardi Legacy Cruise 2016., pobjednik Bacardi Cruise Legacy 2016., Top 25 San Francisco Global Bacardi Legacy Final (2016), Bombay Most Imaginative Bartending Competition (2017), Cruise winner Bacardi Legacy Cruise – finalist (2017).

Svoju prvu knjigu Osnove barske miksologije izdao je u ljeto 2019. Na njoj je radio punih osam godina, putujući po svijetu.

Miroslav Kljajić više od 25 godina usavršavao se i radio u Hrvatskoj, Irskoj, Njemačkoj i Americi, gdje je radio za najveću svjetsku kruzing kompaniju – Carnival. Završio je i najprestižniju školu za barmene na svijetu, EBS Bartending School u New Yorku i Stockholmu, gdje je stekao zvanje instruktora.

Školovao se i u Zagrebu, Amsterdamu, New Orleansu, Berlinu i škotskoj viski školi Spirit of Speyside, gdje primaju samo 16 polaznika godišnje, koji prolaze poseban proces selekcije.

Sudjelovao je i na brojnim natjecanjima: “Bartender of the Year” na Bacardi Legacy Cruise 2016., pobjednik Bacardi Cruise Legacy 2016., Top 25 San Francisco Global Bacardi Legacy Final (2016), Bombay Most Imaginative Bartending Competition (2017), Cruise winner Bacardi Legacy Cruise – finalist (2017).

Svoju prvu knjigu Osnove barske miksologije izdao je u ljeto 2019. Na njoj je radio punih osam godina, putujući po svijetu.

Miroslav Kljajić više od 25 godina usavršavao se i radio u Hrvatskoj, Irskoj, Njemačkoj i Americi, gdje je radio za najveću svjetsku kruzing kompaniju – Carnival. Završio je i najprestižniju školu za barmene na svijetu, EBS Bartending School u New Yorku i Stockholmu, gdje je stekao zvanje instruktora.

Školovao se i u Zagrebu, Amsterdamu, New Orleansu, Berlinu i škotskoj viski školi Spirit of Speyside, gdje primaju samo 16 polaznika godišnje, koji prolaze poseban proces selekcije.

Sudjelovao je i na brojnim natjecanjima: “Bartender of the Year” na Bacardi Legacy Cruise 2016., pobjednik Bacardi Cruise Legacy 2016., Top 25 San Francisco Global Bacardi Legacy Final (2016), Bombay Most Imaginative Bartending Competition (2017), Cruise winner Bacardi Legacy Cruise – finalist (2017).

Svoju prvu knjigu Osnove barske miksologije izdao je u ljeto 2019. Na njoj je radio punih osam godina, putujući po svijetu.

Miroslav Kljajić više od 25 godina usavršavao se i radio u Hrvatskoj, Irskoj, Njemačkoj i Americi, gdje je radio za najveću svjetsku kruzing kompaniju – Carnival. Završio je i najprestižniju školu za barmene na svijetu, EBS Bartending School u New Yorku i Stockholmu, gdje je stekao zvanje instruktora.

Školovao se i u Zagrebu, Amsterdamu, New Orleansu, Berlinu i škotskoj viski školi Spirit of Speyside, gdje primaju samo 16 polaznika godišnje, koji prolaze poseban proces selekcije.

Sudjelovao je i na brojnim natjecanjima: “Bartender of the Year” na Bacardi Legacy Cruise 2016., pobjednik Bacardi Cruise Legacy 2016., Top 25 San Francisco Global Bacardi Legacy Final (2016), Bombay Most Imaginative Bartending Competition (2017), Cruise winner Bacardi Legacy Cruise – finalist (2017).

Svoju prvu knjigu Osnove barske miksologije izdao je u ljeto 2019. Na njoj je radio punih osam godina, putujući po svijetu.

Miroslav Kljajić više od 25 godina usavršavao se i radio u Hrvatskoj, Irskoj, Njemačkoj i Americi, gdje je radio za najveću svjetsku kruzing kompaniju – Carnival. Završio je i najprestižniju školu za barmene na svijetu, EBS Bartending School u New Yorku i Stockholmu, gdje je stekao zvanje instruktora.

Školovao se i u Zagrebu, Amsterdamu, New Orleansu, Berlinu i škotskoj viski školi Spirit of Speyside, gdje primaju samo 16 polaznika godišnje, koji prolaze poseban proces selekcije.

Sudjelovao je i na brojnim natjecanjima: “Bartender of the Year” na Bacardi Legacy Cruise 2016., pobjednik Bacardi Cruise Legacy 2016., Top 25 San Francisco Global Bacardi Legacy Final (2016), Bombay Most Imaginative Bartending Competition (2017), Cruise winner Bacardi Legacy Cruise – finalist (2017).

Svoju prvu knjigu Osnove barske miksologije izdao je u ljeto 2019. Na njoj je radio punih osam godina, putujući po svijetu.

Kokteli