Miroslav Kljajić
Miroslav Kljajić
Miroslav Kljajić
Miroslav Kljajić
Miroslav Kljajić
Miroslav Kljajić
Mixologist & Barmen
Profesionalni barmen i miksolog s više od 25 godina iskustva rada u Hrvatskoj, Irskoj, Njemačkoj te SAD-u.
6 sam godina radio za najveću svjetsku cruise kompaniju Carnival Cruise Lines na poziciji Master Mixologist. Predstavljajuci cijeli morski svijet kao jednu državu osvojio sam dva svjetska natjecanja:
2016 Bacardi Cruise Legacy, San Francisco
2017 Bombay Most Imaginative Bartending Cruise competition Miami
Završio sam najprestižniju školu na svijetu za barmene, EBS Bartending School u New Yorku te u Stockolmu gdje sam stekao zvanje Instruktora te iste škole.
Školovao sam se još i u Zagrebu, Amsterdamu, New Orleansu, Berlinu i u Škotskoj viski školi Spirit of Speyside gdje primaju samo 16 polaznika godišnje koji se posebno selektriaju a sami prijem se čeka i do dvije godine.
Autor sam knjige “Osnove barske Miksologije” koja je namijenjena mladim konobarima i barmenima te svima koji zele nešto naučiti o povijesti ugostiteljstva, koktela te žestokih pića, vinu, kavi, pivu i cigarama.
Nedavno sam objavio i brošuru pod nazivom “Barsko poslovanje i klasični kokteli" u sklopu projekta “VirtouOs” Ugostiteljske škole u Osijeku koja ulaže u dodatnu edukaciju učenika na području cijele Slavonije i Baranje.
Profesionalni barmen i miksolog s više od 25 godina iskustva rada u Hrvatskoj, Irskoj, Njemačkoj te SAD-u.
6 sam godina radio za najveću svjetsku cruise kompaniju Carnival Cruise Lines na poziciji Master Mixologist. Predstavljajuci cijeli morski svijet kao jednu državu osvojio sam dva svjetska natjecanja:
2016 Bacardi Cruise Legacy, San Francisco
2017 Bombay Most Imaginative Bartending Cruise competition Miami
Završio sam najprestižniju školu na svijetu za barmene, EBS Bartending School u New Yorku te u Stockolmu gdje sam stekao zvanje Instruktora te iste škole.
Školovao sam se još i u Zagrebu, Amsterdamu, New Orleansu, Berlinu i u Škotskoj viski školi Spirit of Speyside gdje primaju samo 16 polaznika godišnje koji se posebno selektriaju a sami prijem se čeka i do dvije godine.
Autor sam knjige “Osnove barske Miksologije” koja je namijenjena mladim konobarima i barmenima te svima koji zele nešto naučiti o povijesti ugostiteljstva, koktela te žestokih pića, vinu, kavi, pivu i cigarama.
Nedavno sam objavio i brošuru pod nazivom “Barsko poslovanje i klasični kokteli" u sklopu projekta “VirtouOs” Ugostiteljske škole u Osijeku koja ulaže u dodatnu edukaciju učenika na području cijele Slavonije i Baranje.


Kokteli



















